AO SCOOTERS

AO scooters on kalifornialainen laadukkaista scooteistaan tunnettu valmistaja.

AO scootersin potkulaudat olivat ensimmäisiä ainoastaan street-ajoon suunniteltuja scootteja. AO Scootersin keksintö, irroitettava ja kova grind plate, joka suojaa dekin pohjaa kulumiselta ja näin pidentää dekin käyttöikää, on tehnyt valmistajalta todella suositun street-ajajien keskuudessa.

Näytetään tuotteet 1-2 / 2

AO Scooters Maven 2021 scootti

AO Scooters Maven 2021 scootti

169,95 €
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan
AO Lambda 2.1 Dekki 535 mm punainen ALE norm. 105€

AO Lambda 2.1 Dekki 535 mm punainen ALE norm. 105€

55,00 €
Saatavuus
Tilapäisesti loppunut
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

YLEISTÄ
Noudatamme toimitusehdoissamme hyvää toimintatapaa, sähköisen kaupankäynnin pelisääntöjä sekä kuluttajakauppaa koskevia lakeja.
HINNAT JA TUOTTEET
Kaikki Proscooter Verkkokaupassa olevat tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24%. Yksittäisen tuotteen hinta ei sisällä postitus- ja lähetyskuluja ja ne lasketaan tilauksen kokonaispainon mukaan.
MAKSUTAVAT
Proscooter Verkkokaupassa maksutapoina on kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Maksuehdot on nähtävillä täällä: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot
TOIMITUSTAPA
Kaikki Proscooter Verkkokaupan tilaukset toimitetaan omaan Postiisi tai pienlähetyksissä suoraan kotiisi.
TOIMITUSAIKA
Tilaukset toimitetaan 1-10 arkipäivän kuluessa tai vähintäänkin kohtuullisessa ajassa varastotilanteesta riippuen. Oman varaston tuotteet 1-3 arkipäivässä ja varaston ulkopuoliset tuotteet 4-10 arkipäivässä. Teemme parhaamme toimitusten suhteen, mutta valitettettavasti jokin tuote voi olla meistä riippumattomista syistä väliaikaisesti loppu, jolloin ilmoitamme siitä erikseen.
PALAUTUSOIKEUS
Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Palautuksesta aiheutuvista postituskuluista vastaa ostaja. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä täysin myyntikelpoinen. Ennen palautusta ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, sen jälkeen annamme lisäohjeet palautusta varten.